Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Goliath lanceert deze zomer het spectaculaire
lasergamespel Recoil

    Recoil.jpg

Eind juni wordt een van de meest spectaculaire ‘tech toys’ van dit moment verwacht van Goliath: Recoil.

De speelgoedfabrikant laat ‘first-person shooter-gamers’ naar buiten gaan en met maar liefst 16 spelers (maximaal) het tegen elkaar op te nemen in verschillende missies in een geavanceerd lasergamespel!

Lees meer: Maak van je straat een lasergame-arena met Recoil van Goliath

Fietsenwinkel.nl in hoogste versnelling de Belgische markt op. 

FietsenwinkelFietsenwinkel.nl, vestigt zich nu ook fysiek in België. Het bedrijf opent maar liefst 4 winkels in Antwerpen Brugge, Hasselt en Sint-Niklaas. Later deze maand openen er ook winkels in Kortrijk en Roeselare. In de winkels, die allen voorzien van een testparcours, kan de consument ook daadwerkelijk de fiets en de ongekend populaire e-bike ervaren Tegelijktijdig worden ook het onderhoud en reparatienetwerk uitgebreid. Fietsenwinkel.nl verwacht met deze ontwikkelingen op de Belgische markt haar klanten in Vlaanderen nog beter te kunnen bedienen. 

Lees meer: Fietsenwinkel.nl 6 fysieke winkels met testcircuit in Vlaanderen

Nieuw: Regatta campingtafel met o.a. schaakbord, dambord en boter-kaas-en-eieren

Spelletjestafel voor op de campingSpelletjes brengen leven in de brouwerij, daarom is deze campingtafel van Regatta zo geliefd. Ideaal op de camping of gewoon tijdens een dagje weg. Op het tafelblad zijn verschillende spelletjes afgebeeld, je kunt erop schaken, dammen en boter-kaas-en-eieren spelen. Maar ook slangen-en-ladders of elk denkbaar kaartspel. Liefhebbers kunnen zelfs tegelijkertijd een partij dam en schaak spelen.

Lees meer: Spelletjestafel voor op de camping

De nieuwe Blackfell II 25L van Regatta is een sportieve daypack met veel plussen.

Regatta BlackfellZo zorgt het StreamAir systeem ervoor dat je rug wordt geventileerd tijdens intensievere tochten. De verstelbare borst- en heupgordel, lendekussentjes en gepolsterde schouderbanden laten de rugzak perfect aansluiten op je lichaam. De Blackfell II is geprepareerd voor een tweeliter waterreservoir met drinkslang om onderweg je vochthuishouding op peil te houden. Het reservoir zelf is los verkrijgbaar.

Lees meer: Nieuw: Regatta Blackfell II 25L, de complete dagrugzak voor hikers en bikers

doorzoek het web

Aangepast zoeken