Het Winkelcentrum

Het grooste online winkelcentrum van Nederland

Kerstfair Hartje Hoevelaken

Logo

 

 Een gezellige wintermiddag in het dorp, slenteren langs kramen voor de leukste kerstideeën, hier en daar een hapje proeven, tot laat blijven hangen in het winterpaviljoen. Op zaterdag 14 december kan het allemaal tijdens de eerste editie van de Kerstfair Hartje Hoevelaken tussen 15.00 - 20.00 uur.

Aan de Kerstfair in Hartje Hoevelaken doen ongeveer 30 lokale ondernemers mee.

In diverse kramen presenteren zij hun kerstideeën en laten ze het Hoevelaakse publiek alvast meegenieten van wat zij de komende kerstperiode zoal in petto hebben. Suzan Steltenpool, van Keurslagerij Steltenpool, is een van de initiatiefnemers van dit nieuwe evenement. Zij kijkt met plezier uit naar deze eerste editie: “We willen als ondernemers van Hartje Hoevelaken steeds weer laten zien wat we in huis hebben. We hebben hier in het dorp een mooi aanbod met geweldige kwaliteit, daar zijn we trots op. Op 14 december kunnen onze klanten daar volop mee kennis maken en van genieten”.

Kerstkoek en kerstportret


Elke kraam heeft een unieke invulling. Bij Bakkerij Toebast kunnen kinderen bijvoorbeeld een kerstkoek versieren. Hoflake Optiek stelt hun winkel beschikbaar voor een sfeervol kerstdecor waar je gratis een portret kunt laten schieten door een lokale fotograaf. Stop bij Café de Wiekslag of bij Grand Café De Haen voor een gratis chocomelk voor de kinderen. En wie weet loop je de winterkoning en winterkoningin van 4Kids Straattheater tegen het lijf.

Winterpaviljoen
Op beide pleinen is het een en al kerstsfeer wat de klok slaat en is er livemuziek. Op De Brink is een gezellig winterpaviljoen waar restaurant La Salita de heerlijkste hapjes verzorgt en Keurslagerij Steltenpool de winterbarbecue aangooit. Grand Café De Haen verzorgt hier de drank.