Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Karin’s Gift Store geopend in Leidschendam

Terwijl de slopershamer 18 uur per dag Leidsenhage laat verdwijnen, opende Karin’s Gift Store. Ondernemer Karin van Lonkhuijsen is bekend bij de honderdduizenden bezoekers van Winkelcentrum Leidsenhage door haar 35 jaar ervaring in de sieraden branche.
Karin’s Gift Store biedt sieraden en een collectie cadeaus en cadeautjes, geselecteerd en aangeboden op haar kennis van de marktbehoeften aan persoonlijke geschenken.

Lees meer: Kleinste winkel van Mall of The Netherlands?

Hudsons bay

Nog dit jaar opent Hudson’s Bay de deuren van haar eerste 10 warenhuizen in Nederland.

In aanloop hiernaar startte Hudson’s Bay in maart met de zoektocht naar 1.800 collega’s. Na twee maanden is het tijd voor een update. De zoektocht naar collega’s is tot nu toe erg succesvol. Via sociale media zoals Facebook, Instagram en YouTube zijn inmiddels tienduizenden mensen bekend geworden met de wervingscampagne ‘Join the Heartbeat’. In de eerste maand ontving Hudson’s Bay al meer dan 2.600 video interviews. Dat is 39.000 minuten video. En na twee maanden heeft Hudson’s Bay al meer dan 4.500 sollicitaties ontvangen. In de provincie Flevoland opent Hudson’s Bay een vestiging in Almere. Voor deze vestiging was veel animo.

Lees meer: HUDSON'S BAY ZOEKT NOG COLLEGA'S IN ALMERE

Op vrijdag 31 maart opent H&M om 10.00 uur haar nieuwe winkel aan de Brink in Deventer.

HMDe nieuwe H&M-vestiging is flink groter en biedt met een oppervlakte van 1.172 m² nu ook een herencollectie en H&M Divided. De nieuwe winkel heeft een brede en gevarieerde selectie aan mode – van tijdloze basics tot de allerlaatste trends. Zo zijn de herencollectie en H&M Divided, een collectie voor jongens en meiden tussen de 15 en 25 jaar, toegevoegd.

Lees meer: H&M OPENT NIEUWE WINKEL IN DEVENTER

Vanaf 1 januari 2017 vind u op het-winkelcentrum.nl het grootste assortiment producten van Nederland

In samenwerking met meer dan 1000 webwinkels kunt u op het-winkelcentrum.nl alles vinden wat u nodig heeft maar ook wat u niet nodig heeft maar graag wilt hebben.

Van A t/m Z alles vind u op ons nieuwe winkelcentrum. 

Iedere dag nieuwe aanbiedingen, nieuwe acties en grandioze kortingen.

 

doorzoek het web

Aangepast zoeken