Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Het aftellen naar de feestdagen is begonnen: tijd voor gezelligheid in huis

HET AFTELLEN NAAR DE FEESTDAGEN IS BEGONNEN: TIJD VOOR GEZELLIGHEID IN HUIS

De dagen worden korter en de regen klettert op de daken. Moeten we dan massaal bij de pakken neer gaan zitten? Nee, juist niet! Dit zijn namelijk de perfecte omstandigheden om ons huis weer knus en gezellig te maken. Met de Sint en Kerst collectie van Liefsvancindy.nl tover je binnen no time het huis om tot een gezellig winters tafereel. Eén nadeel: de kans is groot dat je met deze gezelligheid niet meer naar buiten wilt!

Lees meer: HET AFTELLEN NAAR DE FEESTDAGEN IS BEGONNEN

Boodschappen doen en een fantastisch aspergepakket winnen

hartje hoevelakenWie tussen 30 april en 10 mei boodschappen doet in het centrum van Hoevelaken maakt kans op een heerlijke zelfgemaakte aspergemaaltijd. In samenwerking met de Lions Club Hoevelaken geven de ondernemers van HartjeHoevelaken twintig complete aspergepakketten weg. Een originele traktatie voor moederdag! Meedoen is heel eenvoudig. Op elke kassabon die je ontvangt bij een aankoop in een van de winkels in HartjeHoevelaken noteer je je naam, telefoonnummer en emailadres. De bon lever je in bij een van de spaarbussen bij Jumbo, Albert Heijn, Steltenpool en Duo Duo.

Lees meer: Boodschappen doen en een fantastisch aspergepakket winnen

Tomming, de online one-stop-shop voor trendy brillen, opent haar eerste fysieke winkel in Arnhem.

TommingDoor de combinatie van looks, kwaliteit en prijs is het nu voor iedereen mogelijk om de juiste bril bij zijn of haar outfit te vinden. Look at you! Tomming verkoopt brillen voor een vaste prijs: €99 voor een enkelvoudige bril en €199 voor een bril met multifocale glazen. Géén extra dure glazen, géén verrassingen, ook niet bij een hoge sterktes. Alle monturen zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren en de collectie wordt elke zes weken ververst.

Lees meer: Brillenmerk Tomming opent eerste brillenwinkel in Arnhem

Karin’s Gift Store geopend in Leidschendam

Terwijl de slopershamer 18 uur per dag Leidsenhage laat verdwijnen, opende Karin’s Gift Store. Ondernemer Karin van Lonkhuijsen is bekend bij de honderdduizenden bezoekers van Winkelcentrum Leidsenhage door haar 35 jaar ervaring in de sieraden branche.
Karin’s Gift Store biedt sieraden en een collectie cadeaus en cadeautjes, geselecteerd en aangeboden op haar kennis van de marktbehoeften aan persoonlijke geschenken.

Lees meer: Kleinste winkel van Mall of The Netherlands?

Hudsons bay

Nog dit jaar opent Hudson’s Bay de deuren van haar eerste 10 warenhuizen in Nederland.

In aanloop hiernaar startte Hudson’s Bay in maart met de zoektocht naar 1.800 collega’s. Na twee maanden is het tijd voor een update. De zoektocht naar collega’s is tot nu toe erg succesvol. Via sociale media zoals Facebook, Instagram en YouTube zijn inmiddels tienduizenden mensen bekend geworden met de wervingscampagne ‘Join the Heartbeat’. In de eerste maand ontving Hudson’s Bay al meer dan 2.600 video interviews. Dat is 39.000 minuten video. En na twee maanden heeft Hudson’s Bay al meer dan 4.500 sollicitaties ontvangen. In de provincie Flevoland opent Hudson’s Bay een vestiging in Almere. Voor deze vestiging was veel animo.

Lees meer: HUDSON'S BAY ZOEKT NOG COLLEGA'S IN ALMERE

Op vrijdag 31 maart opent H&M om 10.00 uur haar nieuwe winkel aan de Brink in Deventer.

HMDe nieuwe H&M-vestiging is flink groter en biedt met een oppervlakte van 1.172 m² nu ook een herencollectie en H&M Divided. De nieuwe winkel heeft een brede en gevarieerde selectie aan mode – van tijdloze basics tot de allerlaatste trends. Zo zijn de herencollectie en H&M Divided, een collectie voor jongens en meiden tussen de 15 en 25 jaar, toegevoegd.

Lees meer: H&M OPENT NIEUWE WINKEL IN DEVENTER

Vanaf 1 januari 2017 vind u op het-winkelcentrum.nl het grootste assortiment producten van Nederland

In samenwerking met meer dan 1000 webwinkels kunt u op het-winkelcentrum.nl alles vinden wat u nodig heeft maar ook wat u niet nodig heeft maar graag wilt hebben.

Van A t/m Z alles vind u op ons nieuwe winkelcentrum. 

Iedere dag nieuwe aanbiedingen, nieuwe acties en grandioze kortingen.

 

doorzoek het web

Aangepast zoeken