Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Hudsons bay

Nog dit jaar opent Hudson’s Bay de deuren van haar eerste 10 warenhuizen in Nederland.

In aanloop hiernaar startte Hudson’s Bay in maart met de zoektocht naar 1.800 collega’s. Na twee maanden is het tijd voor een update. De zoektocht naar collega’s is tot nu toe erg succesvol. Via sociale media zoals Facebook, Instagram en YouTube zijn inmiddels tienduizenden mensen bekend geworden met de wervingscampagne ‘Join the Heartbeat’. In de eerste maand ontving Hudson’s Bay al meer dan 2.600 video interviews. Dat is 39.000 minuten video. En na twee maanden heeft Hudson’s Bay al meer dan 4.500 sollicitaties ontvangen. In de provincie Flevoland opent Hudson’s Bay een vestiging in Almere. Voor deze vestiging was veel animo.

Flevoland stond in de top drie van meeste sollicitaties. Voor Hudson’s Bay Almere is Hudson’s Bay nog wel opzoek naar collega’s Merchandise Specialist, Visual Specialist en Sales Specialist.

 

Merchandise Specialist

Gaat jouw met logistiek vervulde hart sneller kloppen van magazijnen structureren? En durf je het aan
om dit voor Nederlands grootste start-up ooit te doen? Dan ben jij de merchandise specialist die
Hudson’s Bay zoekt.


Visual Specialist

Maak jij van etalages heuse paradepaardjes? En ben je bekend met de laatste trends? Dan ben jij de creatieveling die Hudson’s Bay zoekt voor de functie van visual specialist.

Sales Specialist

Krijg jij een kick wanneer iemand door jou de winkel met een geweldige aankoop verlaat? En lijkt een adviserende rol je wel wat? Word dan sales specialist bij Hudson’s Bay.

Voor meer informatie: www.hudsonsbay.nl

doorzoek het web

Aangepast zoeken