De leukste online winkel van Nederland

Home

DUURZAME BLOEMENLIJSTJES VAN BY MANOA

Haal de lente in huis met de duurzame bloemenlijstjes van By Manoa

HAAL DE LENTE IN HUIS MET DE DUURZAME BLOEMENLIJSTJES VAN BY MANOA

Wie dol is op bloemen is bij webwinkel By Manoa aan het juiste adres. Eigenaresse Marloes van Solingen maakt lijstjes van glas waarin ze prachtige droogbloemen verwerkt. Met deze duurzame bloemenlijstjes haal je buiten naar binnen en geniet je van een prachtige stukje natuur in huis.

Een lijst met een rode klaproos, een koperen hanger met een Zeeuws knoopje of een zwarte lijst met bloesem? Met de bloemenlijstjes van By Manoa heb je het hele jaar door je favoriete bloemen, planten of kruiden in huis.

Handgemaakt en duurzaam


Omdat er genoeg glas voor handen is dat hergebruikt kan worden, werkt Marloes met tweedehands glas dat ze koopt via Marktplaats of de kringloop. Ze snijdt zelf het glas en maakt de lijstjes met de hand. Ook de bloemen plukt en droogt ze in haar zelfgemaakte bloemenpers of tussen een boek. Van klaprozen en boterbloemen tot margrieten en hortensia’s, de bloemenlijstjesmaker verwerkt de meest prachtige droogbloemen in haar lijstjes.

Voor elk wat wils
De bloemenlijsten zijn er in verschillende formaten en hebben een zwarte of koperen rand. De kleine lijstjes kun je neerzetten en de grotere ophangen. Ook de houders (van steiger- of eikenhout) maakt Marloes zelf. Met een ruime keuze aan verschillende droogbloemen en formaten lijstjes is er voor elk wat wils. Elke kamer in huis fleurt op met een bloemenlijstje van By Manoa.

Lijstjes van waarde
Naast het assortiment op de website maakt de kunstenares lijstjes op maat. Met de handgemaakte bloemenlijstjes wil Marloes mensen raken en blij maken. Ze vertelt: ”Het is telkens weer bijzonder om een lijstje te mogen samenstellen, zodat het écht bij de persoon past”. Denk aan de bloem die je doet denken aan je overleden oma of een bloem uit een bruid- of rouwboeket. Door je favoriete bloem te laten vereeuwigen is het voor altijd mogelijk de mooie herinnering te koesteren.

Over By Manoa
Wat begon als een ontspannen hobby liep uit op een eigen bedrijf. Marloes van Solingen is sinds 2018 het vrolijke gezicht achter By Manoa. Manoa is niet alleen de naam van haar dochter, maar betekent ook ‘geschenk’. Naast dat de bloemenlijstjes een geschenk zijn om te krijgen is het bedrijf een geschenk voor Marloes. Kijk voor meer informatie, producten en inspiratie op www.bymanoa.nl