Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Hilversums winkelcentrum KerkelandenWinkelcentrum Kerkelanden in Hilversum is na een bouwperiode van tweeënhalf jaar niet alleen uitgebreid, maar ook weer eigentijds en toekomstbestendig gemaakt. Het Hilversumse winkelcentrum is door AM Real Estate Development in opdracht van eigenaar DELA Vastgoed volledig herontwikkeld. Kerkelanden is uitgebreid met circa 2.300m² en de passages zijn aangepast.


Winkelaanbod

Daarnaast is er een bredere variatie in het winkelaanbod ontstaan. Er zijn vier winkels bijgekomen: Kruidvat, een zonnebankstudio, biologische winkel en een poelier.
Bovendien zijn alle winkelunits vergroot. Zo is de Lidl verdubbeld in oppervlakte en in de Albert Heijn is een sushibar gekomen.
Kloppend hart
DELA Vastgoed heeft de ambitie om het vernieuwde winkelcentrum het kloppend hart van de wijk te laten zijn. Op 12 mei is de officiële opening van het winkelcentrum. Een dag later wordt voor het winkelend publiek op feestelijke wijze aandacht besteed aan de opening.


Winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum een eigentijds winkelcentrum

Vanaf het oorspronkelijke bouwjaar in 1973 is DELA Vastgoed eigenaar van het winkelcentrum met bovengelegen woningen. Het winkelcentrum functioneerde weliswaar goed al voor de herontwikkeling, maar bijna alle ondernemers gaven aan behoefte te hebben aan extra ruimte. Voor DELA Vastgoed een reden om het winkelcentrum uit te breiden.
De uitstraling, invulling en opzet van het centrum zijn weer eigentijds en toekomstbestendig gemaakt. Daarnaast is er, met het oog op duurzaamheid, mos-sedum aangebracht op het dak van Albert Heijn. De meeste winkels hebben een nieuwe plek gekregen. Ook is de leegstaande kantoorruimte boven het winkelcentrum herontwikkeld tot vijf huurappartementen.


Voorzieningen en breed gevarieerd aanbodin Winkelcentrum Kerkelanden

Bij de herontwikkeling heeft de wens van de consument centraal gestaan. Met als resultaat ruim opgezette en lichte passages, een gezellig en sfeervol centraal plein, ruime parkeergelegenheid (gratis) en een openbaar toilet.
Consument centraal
Het winkelaanbod sluit naadloos aan op de behoefte van de consument. Een grootschalige Albert Heijn en Lidl, aangevuld met een hoogwaardig verscluster, zijn de belangrijkste vertegenwoordigers van het dagelijkse aanbod. Ook beschikt het winkelcentrum over een ruim aantal winkels in het niet-dagelijks segment zoals onder andere een ETOS, Kruidvat, Primera, Zeeman, Blokker, heren- en damesmode een kapper en een centraal gelegen horecagelegenheid.

doorzoek het web

Aangepast zoeken