Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Coop Munster vernieuwt! Op woensdag 17 mei opent de supermarkt aan de Zenderseweg in Albergen haar deuren na een flinke verbouwing.

coopCoop Munster krijgt een overzichtelijkere indeling, een groter assortiment en wordt voorzien van de nieuwste oranje-zwarte Coop-styling. Eigenaar Ronnie Munster: “Met deze verbouwing is onze winkel weer klaar voor de toekomst.”
In twee weken tijd wordt Coop Munster flink verbouwd. “Klanten herkennen de winkel straks niet meer terug”, vertelt Munster. Coop Munster krijgt een nieuwe vloer, de diepvrieskoelingen worden verplaatst, de servicebalie draait een kwartslag, er komen nieuwe versmeubelen en de gehele winkel krijgt een nieuwe, frisse uitstraling.

De ambachtelijke bakkerij in de supermarkt blijft behouden. Munster: “De aanpassingen maken de winkel niet alleen overzichtelijker, maar zorgen er ook voor dat we ons versassortiment kunnen vergroten. Klanten kunnen nu voor nog meer artikelen bij ons terecht.”

Ook online boodschappen doen

Qua uiterlijk is Coop Munster na de verbouwing klaar voor de toekomst, maar ook qua services. Munster: “Klanten kunnen via Coop.nl voortaan online boodschappen bestellen bij Coop Munster en deze thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel. Zo bieden we nog meer winkelgemak.”
Feestelijke opening
Coop Munster wordt op woensdag 17 mei om 8 uur officieel geopend door de burgermeester van de gemeente Tubbergen. Munster: “Vanzelfsprekend maken we een feest van de opening. Zo profiteren klanten van aantrekkelijke openingsaanbiedingen en verrassen we jong en oud met leuke extra’s. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde supermarkt!”
Voor meer informatie: www.coop.nl

doorzoek het web

Aangepast zoeken