Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Lampe Edition dArt Bijou

De must voor iedere verzamelaar. Lampe Edition d’Art Bijou is een bijzonder exclusief exemplaar dat doet denken aan een luxe sieraad. Er is keuze uit twee bijzondere kleuren: amethist en blauw. Dit model is 100% ambachtelijk vervaardigd en ieder model is met de mond geblazen en met de hand bewerkt. De twee uitvoeringen worden geproduceerd in een gelimiteerde en genummerde editie.
Prijs: € 550,--.
Informatie bij: www.lampeberger.nl.

CORINA RIETVELD ONTWERPT SIERADEN GEÏNSPIREERD OP DE MUIZENTRAPJES VAN VROEGER

bijzondere collectie muizentrap sieraden

Ken je de muizentrappetjes van vroeger nog? De kunstige vouwwerkjes die je als kind van stroken papier kon vouwen zijn ook onder volwassenen nog populair. Niet in een papieren variant, maar gemaakt van hoogwaardig zilver of verguld zilver. Corina Rietveld ontwerpt een prachtige collectie muizentrap sieraden die elke outfit een unieke touch geven.

Lees meer: Bijzondere collectie muizentrap sieraden

Het uitdragen van jouw eigen stijl was nog nooit zo makkelijk.

De BootZ van het Nederlandse kwaliteitslabel HielZ by JeS zijn exclusief, betaalbaar én hebben een bijzondere twist.

Eigenzinnige BootZ van HielZ by JeS

Denk aan een gekleurde zool en hak of een spannende combinatie van materialen. Hiermee kan elke vrouw opvallen op de manier die bij haar past.
De enkellaarsjes zijn stijlvol, gemaakt van suède en leer, hebben een hoge hak en zijn voorzien van prachtige details. Maar wat de BootZ echt bijzonder maakt is dat ze onderling te combineren zijn. Je hoeft dus niet een compleet paar te kopen, twee losse BootZ in verschillende kleuren of maten is ook mogelijk. Vanaf nu is het ontzettend makkelijk om jouw eigen stijl uit te dragen.

Lees meer: EIGENZINNIGE BOOTZ VAN HIELZ BY JES GEVEN ELKE OUTFIT EEN SPANNENDE TWIST

ESGII BRENGT NIEUWE COLLECTIE DUURZAME EN MODIEUZE COOL WOOL SLOFFEN

COOL WOOL SLOFFEN

Nu de herfst is begonnen wordt het weer tijd voor mooie, warme en comfortabele sloffen aan de voeten. Sloffen expert esgii verwelkomt het najaar met een trendy nieuwe collectie vilten sloffen. Licht in gewicht, duurzaam en aangenaam warm in de herfst en winter. De nieuwe collectie sloffen is gemaakt onder het eigen esgii label. Ze laten vermoeide voeten heerlijk ontspannen en zijn aangenaam warm. Esgii zorgt ervoor dat jij er hip én verantwoord bij loopt!

Lees meer: NIEUWE COLLECTIE COOL WOOL SLOFFEN

KAYA Sieraden verzekert tijdloze herinneringen met unieke ringen met geboortesteen

KAYA SIERADEN VERZEKERT TIJDLOZE HERINNERINGEN MET UNIEKE RINGEN MET GEBOORTESTEEN

Draag je kinderen voor altijd dichtbij met de prachtige ringen met geboortesteen van KAYA Sieraden. Elke geboortemaand heeft zijn eigen Swarovski geboortesteen. Zo is smaragd de steen van de maand mei en hoort safier bij de maand september. Extra leuk: je kunt de ringen nóg persoonlijker maken met een gravure, bijvoorbeeld van de naam of geboortedatum van je partner, zoon of dochter. Het perfecte cadeau voor jezelf of iemand die je dierbaar is, om voor eeuwig te koesteren.

Lees meer: UNIEKE RINGEN MET GEBOORTESTEEN

doorzoek het web

Aangepast zoeken