Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Opticien Hans Anders breidt aantal vestigingen verder uit

hans anders in panningenPanningen is een nieuwe winkel rijker. Optiekketen Hans Anders opende kortgeleden een grote vestiging in de Noord-Limburgse dorpskern. Inwoners van de gemeente Peel en Maas konden voor een nieuwe bril of lenzen tot dusver alleen terecht bij vestigingen in Venlo, Weert of Roermond. Met de lichte en toegankelijke winkel zijn ze voortaan ook dichtbij welkom. Sinds vorig jaar opent de optiekketen geleidelijk nieuwe winkels. Ook worden bestaande winkels gemoderniseerd.

De grote winkel van bijna 120m2 aan Markt 41 is modern en sfeervol. In de inrichting heeft de optiekketen veel warme materialen en kleuren verwerkt. De grote collectie monturen biedt voor ieder wat wils. Naast eigenmerkmonturen biedt Hans Anders ook een brede selectie brillen van internationale topmerken als Ray-Ban, Tommy Hilfiger en DKNY. Ook contactlensdragers zijn welkom in de nieuwe winkel. Nu bovendien de zomer in aantocht is, groeit de collectie (merk-) zonnebrillen snel. In de winkel in Panningen is een deskundig opticien én een contactlensspecialist aanwezig.


Dichtbij
team Hans Anders in PanningenVestigingsmanager Davy Gijsen is erg blij met de nieuwe winkel van Hans Anders. “Op deze plek kunnen we mensen in en om Panningen veel beter van dienst zijn. Zo hoeven bestaande en nieuwe klanten niet zo ver meer te rijden.” De vestigingsmanager en zijn team willen niets liever dan tevreden klanten. “Als nieuwe gezichten in de winkelstraat zullen we extra ons best doen om een goede indruk te maken. Met ons brede assortiment monturen. Met een uitstekende service. En met een kopje lekkere koffie als we klanten adviseren over een nieuw montuur of nieuwe lenzen”, vertelt Gijsen enthousiast.

Op de foto: het team van Hans Anders met rechts Davy Gijsen


Uitbreiding winkels
Het gaat goed met Hans Anders. De optiekketen groeit en breidt het aantal fysieke winkels geleidelijk uit. Daarbij gaat Hans Anders niet over een nacht ijs, vertelt Angeli Engels, verkoopdirecteur van de winkelketen. “In Nederland hebben we inmiddels ruim 225 vestigingen. Daarmee zijn we in het hele land aanwezig, in sommige grote steden zelfs met meerdere winkels. Tegelijk zien we mogelijkheden om in bepaalde regio’s veel dichter bij onze klanten te zijn. Deze nieuwe vestiging in Panningen is daarvan een goed voorbeeld.” De afgelopen jaren investeerde Hans Anders ook stevig in de modernisering van bestaande winkels. Zo werd de vestiging in Roermond omgebouwd tot een hypermoderne brand store met een nog grotere collectie.
Over Hans Anders
Hans Anders Retail Group bv, gevestigd te Gorinchem, is sinds 1982 leverancier van kwaliteitsbrillen, contactlenzen en hoortoestellen. Hans Anders, onderdeel van de groep, is marktleider op de Nederlandse optiekmarkt en heeft circa 400 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk, en ruim 1.500 medewerkers. Sinds 1999 levert Hans Anders ook hoorzorg.

Openingstijden Hans Anders, Markt 41, Panningen:


• maandag: 13:00 – 18:00
• dinsdag: 09:30 - 18:00
• woensdag: 09:30 - 18:00
• donderdag: 09:30 - 18:00
• vrijdag: 09:30 - 21:00
• zaterdag: 09:30 - 17:00
• zondag: gesloten

doorzoek het web

Aangepast zoeken