Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Het aftellen naar de feestdagen is begonnen: tijd voor gezelligheid in huis

HET AFTELLEN NAAR DE FEESTDAGEN IS BEGONNEN: TIJD VOOR GEZELLIGHEID IN HUIS

De dagen worden korter en de regen klettert op de daken. Moeten we dan massaal bij de pakken neer gaan zitten? Nee, juist niet! Dit zijn namelijk de perfecte omstandigheden om ons huis weer knus en gezellig te maken. Met de Sint en Kerst collectie van Liefsvancindy.nl tover je binnen no time het huis om tot een gezellig winters tafereel. Eén nadeel: de kans is groot dat je met deze gezelligheid niet meer naar buiten wilt!

Lees meer: HET AFTELLEN NAAR DE FEESTDAGEN IS BEGONNEN

Boodschappen doen en een fantastisch aspergepakket winnen

hartje hoevelakenWie tussen 30 april en 10 mei boodschappen doet in het centrum van Hoevelaken maakt kans op een heerlijke zelfgemaakte aspergemaaltijd. In samenwerking met de Lions Club Hoevelaken geven de ondernemers van HartjeHoevelaken twintig complete aspergepakketten weg. Een originele traktatie voor moederdag! Meedoen is heel eenvoudig. Op elke kassabon die je ontvangt bij een aankoop in een van de winkels in HartjeHoevelaken noteer je je naam, telefoonnummer en emailadres. De bon lever je in bij een van de spaarbussen bij Jumbo, Albert Heijn, Steltenpool en Duo Duo.

Lees meer: Boodschappen doen en een fantastisch aspergepakket winnen

Tomming, de online one-stop-shop voor trendy brillen, opent haar eerste fysieke winkel in Arnhem.

TommingDoor de combinatie van looks, kwaliteit en prijs is het nu voor iedereen mogelijk om de juiste bril bij zijn of haar outfit te vinden. Look at you! Tomming verkoopt brillen voor een vaste prijs: €99 voor een enkelvoudige bril en €199 voor een bril met multifocale glazen. Géén extra dure glazen, géén verrassingen, ook niet bij een hoge sterktes. Alle monturen zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren en de collectie wordt elke zes weken ververst.

Lees meer: Brillenmerk Tomming opent eerste brillenwinkel in Arnhem

Karin’s Gift Store geopend in Leidschendam

Terwijl de slopershamer 18 uur per dag Leidsenhage laat verdwijnen, opende Karin’s Gift Store. Ondernemer Karin van Lonkhuijsen is bekend bij de honderdduizenden bezoekers van Winkelcentrum Leidsenhage door haar 35 jaar ervaring in de sieraden branche.
Karin’s Gift Store biedt sieraden en een collectie cadeaus en cadeautjes, geselecteerd en aangeboden op haar kennis van de marktbehoeften aan persoonlijke geschenken.

Lees meer: Kleinste winkel van Mall of The Netherlands?

doorzoek het web

Aangepast zoeken