Het Winkelcentrum

Het grooste online winkelcentrum van Nederland

Kleinste winkel van Mall of The Netherlands?

Karin’s Gift Store geopend in Leidschendam

Terwijl de slopershamer 18 uur per dag Leidsenhage laat verdwijnen, opende Karin’s Gift Store. Ondernemer Karin van Lonkhuijsen is bekend bij de honderdduizenden bezoekers van Winkelcentrum Leidsenhage door haar 35 jaar ervaring in de sieraden branche.
Karin’s Gift Store biedt sieraden en een collectie cadeaus en cadeautjes, geselecteerd en aangeboden op haar kennis van de marktbehoeften aan persoonlijke geschenken.

De stijl is kleurrijk en uitbundig, de sieraden van vintage tot modern en mooie combinaties. Een prachtig aanbod van ‘hebbedingen’ ook voor decoratie thuis.
Kleinste winkel van Mall of The Netherlands?
Van juwelier in Leidsenhage (van Duffelen, Siebel) nu als ondernemer naar een hele kleine sieraden en cadeauwinkel waar het draait om persoonlijke contact en eerlijk advies. Karin: “Gedurende 35 jaar heb ik heel veel mensen leren kennen. Ongelooflijk veel klanten uit die tijd kennen mij, juist dat persoonlijke contact vind ik heerlijk. Het zou helemaal leuk zijn als ze me nu komen opzoeken in de Gift Store. Het vakmanschap straalt er vanaf, Karin’s persoonlijk advies komt uitstekend tot z’n recht in de kleine, overzichtelijke winkel. Bij vrijwel alle producten en stijlen heeft Karin een verhaal te vertellen.


Sieraden en Hebbedingen

“Sieraden zijn van toegevoegde waarde voor je persoonlijkheid” zo stelt Karin onomwonden. “Ze helpen je allerlei gebeurtenissen herinneren en plezierige ervaringen opnieuw beleven”. Van de complimenten die mensen krijgen over hun sieraden voelen ze zich ook weer blij, zo dragen sieraden bij aan zelfvertrouwen. “In mijn winkel staat de klant centraal. Het moet ook beleving zijn om sieraden, cadeaus en decoratie voor je woonomgeving te kopen”. Armbanden, colliers en oorhangers van edelstenen, zoals bijvoorbeeld lapis en rozenkwarts gecombineerd met echte parels. Of in combinatie met goud of zilver. Vintage stijl of chic antiek. Verder biedt Karin’s Gift Store luxe zilveren fotolijsten en een selectie ‘modern Delfts Blauw’, weer helemaal hip.
Persoonlijke aanpak en service
Karin is een echte vakvrouw met kennis van sieraden en hart voor de klant. De persoonlijke aanpak maakt haar tot een stijlicoon in de ogen van velen. Als vanouds geeft ze klanten een eerlijk advies. En is er extra aandacht voor service, zoals parels opnieuw rijgen en knopen.
“Achteraf beschouwd had ik de stap veel eerder moeten nemen. Ik ben bij zoveel families bekend en als ik mensen tegenkom vragen ze altijd waar ze bij me langs kunnen komen voor mooie sieraden en een goed advies. Ik hoop dat iedereen als vanouds gewoon lekker binnenloopt, ook nu de Store binnen de muren van het Fletcher Hotel zit: van harte welkom.”