Het Winkelcentrum

Het grooste online winkelcentrum van Nederland

Brillenmerk Tomming opent eerste brillenwinkel in Arnhem

Tomming, de online one-stop-shop voor trendy brillen, opent haar eerste fysieke winkel in Arnhem.

TommingDoor de combinatie van looks, kwaliteit en prijs is het nu voor iedereen mogelijk om de juiste bril bij zijn of haar outfit te vinden. Look at you! Tomming verkoopt brillen voor een vaste prijs: €99 voor een enkelvoudige bril en €199 voor een bril met multifocale glazen. Géén extra dure glazen, géén verrassingen, ook niet bij een hoge sterktes. Alle monturen zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren en de collectie wordt elke zes weken ververst.

“Als een bril net zo duur is als een goede spijkerbroek, waarom kopen we dan maar eens in de drie jaar een nieuwe bril?”


Volgens Tomming is het tijd om de bril onderdeel van de garderobe te maken. Tijdens een gala en op de tennisbaan heb je niet dezelfde schoenen aan, waarom zou je dan wel altijd dezelfde bril dragen? En als een bril net zo duur is als een goede spijkerbroek, waarom kopen we dan maar eens in de drie jaar een nieuwe bril, en 50 kledingstukken per jaar?Tomming heeft het hele proces in eigen huis, van ontwerp tot productie en van oogmeting tot het slijpen van de glazen. Daarom kan het merk brillen van topkwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs. Een nieuwe bril uitzoeken blijft natuurlijk wel spannend en heel persoonlijk. Daarom kan de klant alle brillen van Tomming thuis uitproberen – wel vier tegelijk! En omdat Tomming het hele proces in huis heeft wordt de bril na bestelling binnen vier werkdagen thuisbezorgd.

De Tomming-winkel op Koningstraat 81 in Arnhem opent vrijdag 20 april. Zaterdag 21 april ontvangen alle bezoekers van de winkel een gratis zonnebril.


Tomming – look at you!